Szórakozás

Bréking: Dennis nem szavazhat a kiválasztáson

A villa komisza kemény büntetést kapott. A vasárnap esti kiválasztáson nem használhatja fel szabad akarata szerint a jelét.

Véget ért a VV7 iskolahete, a villalakóknak pedig számot kellett adniuk tudásukról szombaton. Dennisnek két tárgyból is sikerült megbuknia, ami komoly következményekkel járt. “Kiskorúvá” minősítették, gyámságát pedig Edina és Laci kapta meg. A villa gerlepárja ezért minden fontos kérdésben dönt helyette, így a kiválasztójel sorsát is rájuk bízták.

“Edina és Laci felelnek Dennisért, mintha a szülei volnának. Tekintettel arra, hogy Dennis kiskorúnak számít, mostantól minden fontos döntést ők fognak meghozni helyette! (…) A szülőknek azonban nemcsak a mindennapi szükségleteiről kell gondoskodniuk, de a fontos döntéseket is ők hozzák majd meg helyette! Ez azt jelenti, hogy Dennis helyett a hivatalos gyámjai rendelkeznek a kiválasztó jelének sorsáról, illetve szavazategyenlőség esetén a döntés jogát is ők gyakorolják majd!” – állt a levélben, amelyben a változásokról értesítették a játékosokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik