Szórakozás

VV7: Fanni és Dennis kimaxolták az elmebajt

Az iskolahéten a villalakók úgy gondolták, jó móka lenne a táblára rajzolgatni. Az elkészült műveket és az alkotás folyamatát meg is mutatnánk, de előre szólunk: az ábrák nem krétával készültek.

Kortárs villaművészet: farpofarajz az iskolatáblára – ezzel a címmel került fel a Való Világ oldalára egy videó, aminél sokkolóbb élményt nemigen tudunk elképzelni így péntek délutánra.

Ugyanis nem tudni milyen megfontolásból, de Dennis úgy vélte, jó ötlet a csupasz fenekével a táblán lenyomatot hagyni, és a “mókában” természetesen állandó szexpartnere, Fanni is odaadóan részt vett. A villa komiszát aztán annyira elkapta az ihlet, hogy híres-hírhedt godzillájának is teret adott…

Igen, Dennis tényleg a táblához nyomkodta azt a bizonyos, gyakran használt testrészét; úgyhogy azt gondoljuk, ezzel abszolút megszerezte az elsőséget a villában “szimplán” csak helikopterező Aurelio elől.

A videó megtekintése csak stabil idegzetű felnőtt olvasóinknak, saját felelősségre, és leginkább csukott szemmel ajánlott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik