Szórakozás

VV Dóri: Mi? Ilyen hosszú a Himnusz?

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2015. 01. 24. 13:22

A Való Világ 7 iskolahete alkalmával csodálatos felfedezéseket tehetnek a villalakók. Ha a butaság fájna…

Korábban a témában:

Minden napra jut egy gyöngyszem, amiről azt gondoljuk, ennél mélyebbre már nem lehet. És mégis! A játékosoknak minden nap öt tanórát kell túlélniük, de egyik se megy simán. A matekóra első leckéje például az volt, hogy hallás után írjanak le számokat. Nem vicc! Ez már maga a feladat volt, de Lacinak beletört a bicskája, amit azzal magyarázott, ő matekból fel volt mentve.

A történelem óra sem ment flottul. Dóri kijelentette, hogy nem hisz benne, hiszen a történelem csak népbutítás. Ezek után már csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy Jeruzsálemet Afrikában keresték a térképen…

Azért a testnevelés óra is tartogatott meglepetéseket, pedig ott meg sem kell erőltetniük az agyukat. Fannika például nem mert bukfencezni, mert szerinte abba bele lehet halni, ezért ijedtében, gyorsan rá is markolt a tesitanárnő melleire. Az énekóra nem ad különösebb kitárgyalásra okot, azt inkább csak a nézőknek fáj hallgatni.

A magyar óra végül meghozta a felhomályosodást Dóri számára. Szembesült ugyanis azzal, hogy a Himnusz nem abból az egyetlen versszakból áll, amit villatársa elszavalt előtte.

“Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen hosszú. Néztem először, mondom ez biztosan a Himnusz? De aztán rájöttem, hogy igen, valami dereng. Hát ez ilyen hosszú, és ezt régen még meg is tanultam kívülről, de semmire nem emlékszem. Durva” – elmélkedett Dóri a riportszobában.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.