Szórakozás

VV Dóri: Mi? Ilyen hosszú a Himnusz?

A Való Világ 7 iskolahete alkalmával csodálatos felfedezéseket tehetnek a villalakók. Ha a butaság fájna…

Minden napra jut egy gyöngyszem, amiről azt gondoljuk, ennél mélyebbre már nem lehet. És mégis! A játékosoknak minden nap öt tanórát kell túlélniük, de egyik se megy simán. A matekóra első leckéje például az volt, hogy hallás után írjanak le számokat. Nem vicc! Ez már maga a feladat volt, de Lacinak beletört a bicskája, amit azzal magyarázott, ő matekból fel volt mentve.

A történelem óra sem ment flottul. Dóri kijelentette, hogy nem hisz benne, hiszen a történelem csak népbutítás. Ezek után már csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy Jeruzsálemet Afrikában keresték a térképen…

Azért a testnevelés óra is tartogatott meglepetéseket, pedig ott meg sem kell erőltetniük az agyukat. Fannika például nem mert bukfencezni, mert szerinte abba bele lehet halni, ezért ijedtében, gyorsan rá is markolt a tesitanárnő melleire. Az énekóra nem ad különösebb kitárgyalásra okot, azt inkább csak a nézőknek fáj hallgatni.

A magyar óra végül meghozta a felhomályosodást Dóri számára. Szembesült ugyanis azzal, hogy a Himnusz nem abból az egyetlen versszakból áll, amit villatársa elszavalt előtte.

“Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen hosszú. Néztem először, mondom ez biztosan a Himnusz? De aztán rájöttem, hogy igen, valami dereng. Hát ez ilyen hosszú, és ezt régen még meg is tanultam kívülről, de semmire nem emlékszem. Durva” – elmélkedett Dóri a riportszobában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik