Szórakozás

Zámbó Árpy leszerződtette a szlovák Peter Srámeket

A Rising Star magyarul még alig beszélő énekesét a Zámbó család terelgeti. Állítólag kizárólagos üzleti viszonyban állnak vele, a TV2 azonban másképp gondolja.

Zámbó Árpy büszkén mesélt arról a Borsnak, hogy a nagy sikernek örvendő szlovák fiút már évekkel ezelőtt felfedezte, sőt a Rising Star indulása előtt szerződést is kötöttek, így ő Peter Srámek menedzsere.

“Négy éve ismerem a Petit, én vittem őt a TV2-höz. Először akkor találkoztunk, amikor egy Jimmy-emlékesten a kezembe nyomott egy CD-t. Meghallgattam, és azonnal felraktam a színpadra, mert eldöntöttem, hogy sztárt csinálok belőle” -árulta el Árpy.

A fiatal srác és családja teljesen a Zámbó famíliára bízta magát: “Árpyban vakon megbízunk. Nélküle nem ismernénk ki magunkat az üzleti életben” – mondta Srámek édesanyja, aki maga is nagy Zámbó Jimmy rajongó.

Ezzel szemben a napilag úgy értesült a TV2 sajtóosztályától, hogy a csatorna teljes körű menedzsmentet biztosít a Rising Star énekeseinek a műsor ideje alatt és azután is, így minden tehetség, köztük Peter is a Rising Starral együtt dolgozó menedzsmenttel van kizárólagos szerződésben.

Akkor most Árpy mégsem kötött olyan bomba üzletet?!

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik