Szórakozás

Rising Star: A Sárközi testvérek kiestek, Palmira visszakerült a versenybe

Varhegyi-Lucas-Palmira(960x640).jpg (várhegyi-lucas palmira, )
Varhegyi-Lucas-Palmira(960x640).jpg (várhegyi-lucas palmira, )

A TV2 tehetségkutatója dupla csavarral érkezett ma este.

A Rising Star legújabb élő show-jában a családé és a barátoké volt a főszerep. Mármint a tematika szerint, hiszen az énekesek dalukat valamelyik szerettüknek ajánlották, nyilván a közelgő karácsony jegyében. Apropó karácsony; Ördög Nóra ezúttal kék nagyestélyiben pompázott, amit tényleg csak Pásztor Anna tudott felülmúlni, aki konkrétan Miss Libertynek, azaz az USA szabadságszobrának öltözött. IDE kattintva ön is megnézheti a hasonlóságot.

Na de kezdjük is, hiszen gigantikusan hosszú lesz a mai este. Udvarias Anna férje támogatásáért és segítségéért mondott köszönetet dalával, amivel – éppen csak 70%-kal – emelte meg a falat. Singh Viki szintén falrengető volt, ő a húgának énekelt, mert legfontosabbnak a testvéri szeretetet tartja.

 
Peter Srámek anyukájának énekelte el a Jégszív című Demjén-slágert; 79%-ot szavaztak meg neki a nézők és a zsűritagok. Kovács Gyopár testvéreivel közös kedvenc dalukkal állt színpadra, amivel nem aratott nagy sikert, mindössze 43%-ot sikerült elérnie.

Szén Alexandra elhunyt nagypapája emlékére ajánlotta dalát, amivel ezúttal nem sikerült falat emelnie. Palmer Izsák barátjának, zenekari társának küldte dalát, amivel ezúttal is sikert aratott. Ádám Krisztián családjának énekelt, de nem sikerült dalával falat emelnie.

Gondi Helén egykori otthonába tért vissza, és a gyermekotthon nevelőinek és lakóinak ajánlotta dalát, amivel végül 85 %-kal meg is emelte a ledfalat; annak ellenére is, hogy csúnyán belebakizott a szövegbe. Hozzátesszük, hogy profin korrigálta is a hibát.

Czibi Norbi külföldön élő barátainak énekelt, 86%-kal aztán meg is rengette a stúdiót. Sárközi Lili és Józsi mesterüknek ajánlotta a a dalt, amivel mindössze 40%-ot sikerült elérnie a testvérpárnak. Fehérvári Gábor Alfréd a nagymamájának énekelt; a cuki nagyi pedig szerencsét hozott, a fiúnak ezen az estén is felemelkedett a fal.

Mivel a Sárközi testvérek kapták a legkevesebb százalékot, így ők választották ki párbajellenfelüket a veszélyzónába került versenyzőkből. Választásuk Szén Alexandrára esett, aki így már másodszor kényszerül párbajozni. A testvérpár 72%-ot ért el a párbajdallal, ami valóban az eddigi legjobb produkciójuk volt. Alexandra viszont csajos dalával robbantotta fel a falat, így ezúttal is sikerült továbbjutnia. A versenytől tehát Sárközi Lilinek és Józsinak kellett búcsúznia.

No és itt jött a csavar. Ahogy már beszámoltunk róla, a tehetségkutató csapata nézői nyomásra esélyt adott öt, már kiesett versenyzőnek, hogy ismét megmérettessenek. Fórizs Olivér, Orsovai Renáta, Abbe Lewis, Mráz Anita és Várhegyi Lucas Palmira ismét színpadra állhattak, hogy közülük egy bizonyítsa, helye van még a versenyben. 

Orsovai Renáta kezdett, aki nem túl magasra, 57%-ra tette fel a lécet. Abbe Lewis Parfümje 67%-ot ért, Palmira viszont úgy énekelte el a Hallelujah-t, hogy a nézők és a zsűri együttesen 84%-ot szavaztak meg neki. Fórizs Olivérnek viszont csak 54%-ot sikerült szereznie. Mráz Anita a Csendes éjjel 74%-ot ért el, így Várhegyi-Lucas Palmira ott van újra a Rising Star élmezőnyében.

Fotó: TV2


Ajánlott videó

Olvasói sztorik