Szórakozás

70 milliót követelnek Havas Henriktől

A Havas médiaiskoláját megvásárló nő rossz üzletet csinált és átverve érzi magát. Azt mondja, a Tanár úr súlyos milliókkal tartozik neki.

Havas Henriktől 70-75 millió forintot és annak kamatait követeli Gyöngyi, aki üzlettársa segítségével 2008. augusztus 26-án állítása szerint 170 milliót adott a tévés médiaiskolájáért. 

“Miután átvettük az iskolát, és a gazdasági igazgatónk alaposabban megvizsgálta a mérlegeket, számos furcsaságra bukkant. Ezt már akkor, szinte azonnal jeleztük az eladó félnek, aki nem vette komolyan a követelésünket. Az iskolát 2011-ben be kellett zárnom, az üzlettársam egy éve meghalt. Közös gyerekeink képviselőjeként most úgy érzem, jogos a követelésem Ha­vas­sal szemben. Mindent papírokkal tudok alátámasztani. Ráadásul sok egyéb dolog is világossá vált számomra, amelyek engem is megdöbbentettek. Van olyan gyanúm is, hogy büntetőügyek is indulhatnának az iskola körüli dolgokkal kapcsolatban” – panaszolta a Borsnak a nő, aki állítólag már öt éve küzd azért, hogy Havas kártalanítsa.

Nagy Györgyi állítja, a Tanár úr telefonon közölte vele, hogy nem foglalkozik az üggyel, az ügyvédje pedig hasonló választ adott, ugyanakkor arra is utalt, ha jogosak lennének is a követelések, feltehetően már elévültek.

A Borsnak Havas és ügyvédje sem nyilatkozott érdemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik