Light

Bakik, balhék és a legjobb pillanatok – 10 éves a Mokka

A TV2 reggeli műsora ma rendhagyó adással köszöntötte a nézőket fennállásának 10. évfordulója alkalmából. Most mi is felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat.

Több mint 2700 adás, közel 31 ezer beszélgetés, egy kisvárosnyi vendég. 2004 szeptemberében indult el a TV2 reggeli magazinműsora, a Mokka. Az első műsorvezető párost Liptai Claudia és Havas Henrik volt. A közös emlékeket felidézve mindketten elmondták, hogy kedvelik egymást, pedig voltak húzós pillanatok a műsor során. Például amikor Claudia magából kikelve osztotta ki a Tanár Urat (lentebb a videó).

Tornóczky Anita is emlékezeteset alakított, amikor talpig latex macskanő jelmezben ült a műsorvezetői székbe, de párja, a borzalmasan nehezen ébredő Papp Gergő sem festett akárhogyan kackiás bajszával.

Azurák Csaba igazi hősként viselkedett, amikor a „katasztrófafilmbe illő viharban” védte Jakupcsek Gabriellát, de az erőpróbába már beletört a bicskája vagy inkább a könyöke. Csiszár Jenő viszont kikészült a különc vendégektől, mint mikor szellemeket simogattak, sőt a kisebb ellenállás érdekében a tenyerét is megnyalogatta.

A Mokka jelenlegi Demcsák Zsuzsa, Tatár Csilla, Kárász Róbert, Pachmann Péter és Vujity Tvrtko alkotta csapata is átélt már néhány cikis pillanatot és vicces szituációt, a nézők legalábbis biztosan jól szórakoztak.

Ki ne emlékezne arra, amikor Tvrtko élő adásba alázta Kiszel Tündét, de az is elég kínos volt, amikor Demcsák Zsuzsa elröhögött egy halálhírt. Nemrégiben Vadon Jani, az RTL Klub műsorvezetője ugrált be a Mokka kamerái elé, de korábban egy meztelen férfi tűnt fel a képernyőn. Az is emlékezetes marad, amikor Kárász Robi ruhástul próbált ki egy vízi csúszdát vagy amikor Fekete Pákó képen törölte egy tortával a születésnapján.

Kihagytunk valamit? Önöknek mi volt a kedvenc pillanatuk?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik