Szórakozás

Havas beszólt Csiszár Jenőnek

A másorvezetőnek gyomortáji idege van a kollégájától.

A TV2 a Mokka 10. évfordulója alkalmából összetrombitálta a műsorban megforduló összes házigazdát. Bár Csiszár Jenő nem tudott elmenni a felvételre, Havas Henriknek még a telefonos bejelentkezése is elég volt arra, hogy a Bors újságíróján keresztül beszóljon kollégájának. Amikor egykori tanítványa, Csiszár került szóba, azt mondta, hogy mindig kedvelte Jenőt, de gyomortáji idege van, ha meglátja az M1 Magyarország, szeretlek! című műsorában.

“Arról a műsorról az jut eszembe, amikor tinédzserkoromban Bulgáriában, a Fekete-tenger partján egy folklórműsort néztünk volna, amit fiatal egyetemisták adtak elő. A színpad mögött láttuk, hogy az egyetemista fiúk-lányok hogyan váltanak át farmerról népviseletre, aztán amikor befejezték a hejehujázást, megint öltöztek. Szegény Jenő visszarepít a hatvanas évekbe” – mondta a Borsnak Henrik.

Ezt persze Csiszár Jenő sem hagyta szó nélkül, és a következőket üzente Havasnak: “Azt javaslom a Tanár úrnak, hogy idősödő ember lévén vigyázzon az egészségére, s ha fáj a gyomra a műsorunktól, akkor kapcsoljon más csatornára.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik