Szórakozás

Kelemen Annából készíti diplomamunkáját Cinthya

Az Édes Élet két celebnője mostanában nagy barátnők lettek, ezért talán nem is meglepő, hogy Cinthy következő műremeke Annácska lesz.

Cinthya Dictator idén visszaült az iskolapadba, hogy befejezze tanulmányait, amit exbarátja, Varga Viktor mellett nem tudott. Máris vizsgamunkáján töri a fejét, amiben nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy megmutatja újdonsült barinője, Kelemen Anna lelkét. Ötletét egyetemi tanárjai is szívesen fogadták.

“Tizenhét éves voltam, amikor elolvastam Anna első könyvét. Már akkor tudtam, hogy ő a legérdekesebb nő a magyar celebvilágban. Rendkívül összetett személyiség, és ebből a nézők csupán a felszínt ismerik. Ő nem egy termék, sokkal inkább egy elkallódott művész, aki egyáltalán nem olyan, mint amilyennek láttatja magát. A tervezett képsorozattal szeretném megmutatni a lelke mélyét, és egy őszinte Annát akarok megörökíteni” – mesélte a fotós lány a Borsnak.

A hamarosan önéletrajzi könyvében kitálaló Anna állítólag nagyon sokoldalú személyiség, ráadásul sok közös vonásuk van Cinthyával, például mindketten a televíziózás áldozatai.

“Anna egyszer azt mondta, a fiatalkori önmagát látja bennem. Nagyon sok mindenben különbözünk, de egyvalami közös: mindketten a televíziózás termékei lettünk, és ezt a helyzetet fel kell dolgoznunk, és tudnunk kell helyesen kezelni. Annának is több arca van, ahogy nekem is, de nem mindegyiket láthatják a nézők” – mondta a máris randizgató Cinthy.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik