Szórakozás

Elvetette babáját Kelemen Anna

Néhány évvel ezelőtt szerelmétől várt gyermeket a Playmate, de az abortusz mellett döntött.

A kamerák előtt olimpikonokkal szexelő Kelemen Anna nemcsak vidám szexkalandjairól, hanem élete szomorú történeteiről is ír hamarosan megjelenő könyvében. A Borshoz került legújabb részletből kiderül, hogy Annácska néhány évvel ezelőtt gyermeket várt egy norvég fickótól, akivel egy munka alatt ismerkedett meg.

A férfi Annát egy szállodai szobába rendelte meg magának, aki azonnal belezúgott a skandináv férfiba, ezzel megszegve az örömlányok íratlan szabályát. Az aktus után hazament és üzenetet írt a fickónak, és aztán össze is jöttek. A fejezetből kiderül, hogy a férfi nagykanállal falta az életet. Annácska előtt sem titkolta, hogy a szex rabja, és mellette is kereste a tőle nagyobb mellű nőket, akiket rendre ki is próbált.

Anna azonban elfogadta őt olyannak, amilyen, így amikor kiderült, babát vár, a világ legboldogabb emberének érezte magát. Aztán ahogy teltek a hetek, rájött: párja életvitele, a folyamatos utazgatások, és az, hogy azt sem tudja igazán, ki ő, honnan jön és kik a rokonai, nem nyugtatják meg leendő anyaként. „Kértem egy időpontot a kórházban” – írja Anna, aki elvetette a gyermekét.

Döntése után szakítottak, és később kiderült, hogy a norvég öngyilkos lett.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik