Szórakozás

Gyermekre vágyik Liptai Claudia párja

A műsorvezető új kedvese elárulta, csodaként éli meg az apaságot, ezért szeretne még gyermeket.

Ahogy már beszámoltunk róla, Liptai Claudiára ismét rátalált a szerelem. A műsorvezető-színésznő új párja, a szombathelyi színész Horváth Ákos a Blikknek mesélt szerelmükről és terveiről.

“Bár Claudiával nyár óta vagyunk együtt, már korábban is ismertem őt. Főiskolás volt, amikor én a Merlinben játszottam. És hogy miben változott? Ha részletezném, akkor az felérne egy szerelmi vallomással. De persze nem tagadom: nagyon-nagyon szeretem őt. Abban hiszek, hogy egy kapcsolatban nem kell taktikázni, az ember igenis vállalja az érzéseit. Egyébként nem volt bennem félelem amiatt, hogy őt az egész ország ismeri. Emberként, nőként látom őt, nem hírességként” – mesélte a színész, aki egyébként egy 17 éves tinilány édesapja.

“Nagyon jó a kapcsolatunk a lányommal. Természetesen elmondtam neki korábban, hogy új kedvesem van, ő pedig nagyon örült. Azonnal szimpatikus volt neki Claudia, igaz, a kis Pankával még nem találkoztak, de ami késik, nem múlik. Panna csodálatos lány, ott voltam, amikor született, én vágtam el a köldökzsinórt. Erre persze tudatosan készültem, akkor még apasági tanfolyamra is jártam, elképesztő élmény volt. Semmihez sem fogható az apaság érzése, és szeretném újra átélni majd, szeretnék még gyereket” – mondta el Liptai Claudia szerelme.

Fotó: Liptai Claudia/TMC Managemant

Ajánlott videó

Olvasói sztorik