Szórakozás

Meztelenül pózolt Liptai új pasija

Horváth Ákos a szombathelyi színház egyik új darabjának reklámja kedvéért vált meg a ruháitól.

Horváth Ákos népszerűsége akkor kapott szárnyra, amikor szerelmével, Liptai Claudiával bejelentették két hete, hogy egy párt alkotnak. A férfi azóta egyre többet szerepel a sajtóban, így derült ki az is, hogy mire vállalkozott legújabb darabja miatt.

A Weöres Sándor Színház Sweet Charity című előadásának kedvéért ugyanis pucéran állt a fényképezőgép elé, miközben férfiasságát csak egy kalappal takarta. A 47 éves színész két másik kollégájával vállalkozott a feladatra, amellyel a színdarabot szeretnék népszerűsíteni a Facebookon.

“Egyértelműen csak a Sweet Charity című darab kedvéért vállaltuk ezt a fotózást. Színészként adódhatnak pikánsabb feladatok, a bolondozás sincs ellenemre, de ez a fotózás még engem is zavarba hozott” – mesélte a Blikknek Ákos, akiért rajonganak a nők, ő mégsem él vissza az ezzel járó lehetőségekkel.

“Sosem éltem vissza a helyzettel, nem szeretem az egyenlőtlen dolgokat, hosszú kapcsolataim voltak” – mondta szerényen a párkapcsolatáról is csak visszafogottan nyilatkozó színész.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik