Szórakozás

Vadon Jani meghekkelte a TV2 műsorát

Az RTL Klub és a Morning show műsorvezetője poénból ugrott a Mokka kamerája elé, és az önéletrajzában is feltüntetné az esetet. Videó.

Vadon Janit szerződés köti az RTL Klubhoz, ma reggel azonban feltűnt a Mokka adásában. Átigazolásról szó sincs, csupán viccnek szánta a dolgot. Rádióműsorukkal, melyet Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel vezet, a Fradi stadionhoz települtek ki, ahonnan a TV2 reggeli műsora is élőben jelentkezett. Jani gondolt egyet, és egy pillanatra beugrott a csatorna operatőre elé hatalmas vigyorral az arcán.

Balázsék mindeközben jót szórakoztak rajta, majd alaposan kifigurázták a történteket. Jani elégedetten konstatálta, hogy gyakorlatilag már minden csatornán szerepelt, és elgondolkodott, hogy szakmai önéletrajzában is feltünteti TV2-es karrierjét. “Életemben először szerepeltem a TV2-őn. Minden csatornát megjártam már jóformán” – mondta a műsorvezető.

Balázs ezek után nem hagyhatta ki Ördög Nórához intézett fricskáját: “Kicsit bánt azért, hogy te is az Ördög Nóri nyomdokaiba léptél és teljesen váratlanul átigazoltál úgy, hogy nem szóltál az RTL-nek és Kolosinak. Ez azért egy kicsit bánt” – mondta nevetve Janinak.

Vadon szereplése még elérhető a TV2 videótárából, 5:03-nál tűnik fel:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik