Szórakozás

Sebestyén Balázsnak szólalt meg Ördög Nóra

A Morning Show-ban nyilatkozott az RTL Klub távozó műsorvezetője és Kolosi Péter programigazgató is.

A TV2-höz igazoló Ördög Nóra telefonos interjút adott a Class Fm reggeli műsorában, ahol egykori RTL-es kollégája, Sebestyén Balázs kérdéseire válaszolt. Balázs abszolút érezhetően nem fogadta jól műsorvezetőtársa döntését, Nóra azonban még mindig biztos abban, hogy jól döntött, és nem követett el árulást a konkurens csatornához való szerződéssel.

Nóra elmondta, hirtelen döntésének az oka többek közt az volt, hogy nem szerette volna, ha tárgyalások közben esetleg elbizonytalanítják, így inkább már kész tényekkel állt egykori főnökei elé. Mint mondta, ezzel kerülte el, hogy továbbra is a “langyos vízben” maradjon. Nóra azt is elmondta, hogy a TV2-n azért tud részt venni az ősszel induló show-ban, mert addigra babája már 4 hónapos lesz. Az X-Faktorban viszont szerinte már május környékén el kellett volna kezdenie a forgatásokat.

Fotó: Berecz Valter

A rádiós műsorvezetők a netes kommentelők kedvenc témájára is rákérdeztek, miszerint lehetséges-e, hogy az RTL Klub jelenlegi politikai helyzete hozzájárult a döntéséhez. Nóra ezt cáfolta, elmondása szerint a poltika mindig is távol állt tőle, és nem gondolja, hogy az ő személye bármiben is befolyásolná a csatorna helyzetét.

Az interjú után Kolosi Péter is szerette volna elmondani véleményét, amire természetesen lehetőséget kapott. A programigazgató szerint Nórának nem kellett volna tavasszal munkába állni, megoldották volna azt, hogy csak az őszi élő show-ban vegyen részt a műsor forgatásain. Kolosi elmondta, ők Nóra jelenlegi állapotát vették figyelembe a döntéseiknél, és emberileg mélyen megbántva érzi magát, hogy ilyen módon távozott a karrierjét náluk kezdő műsorvezető a csatornától.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik