Szórakozás

Bajor Imre ismét kórházba kerül

A színész szervezetét a kiszáradástól féltik, ezért kellene befeküdnie a klinikára. Bajor eddig még nem állt kötélnek.

Bajor Imre állapotjavulásával kapcsolatban egyre biztatóbbak voltak a hírek. A kezelések hatására agydaganata is zsugorodott és közérzete is jobb lett. Legutóbb arról számoltunk be, hogy a művész ismét munkába áll és a Rádiókabaré műsorában közreműködik, de úgy tűnik, ezzel még várnia kell egy darabig.

Bajor betegsége miatt nem eszik és iszik rendesen, és a kezelések is legyengítették szervezetét, ezért lenne szükséges, hogy infúziót kapjon. Ehhez pedig újra be kéne feküdnie a kórházba, amit a Heti Hetes sztárja nem akar. Felesége és barátai már napok óta győzködik.

“Most van abban a fázisban, hogy erősödnie kellene: a kór elleni küzdelem rendkívül igénybe vette a szervezetét, kimerült. Vérre és kiszáradás elleni infúziókra van szüksége ahhoz, hogy megerősödjön. Muszáj a kórházi segítség, mert máshogy nem megy. Imi azonban ódzkodik attól, hogy befeküdjön a klinikára. De ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy talán sikerül meggyőznünk a feleségével, Ildivel” – mesélte el a Blikknek dr. Vargha Zoltán.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik