Szórakozás

Rékasi és Pikali új házban kezdett új életet

Egy nagy budai házba költözött át Rékasi Károly és Pikali Gerda.

Rékasi Károly és Pikali Gerda a Bors információi szerint új, budai lakásban kezdték meg közös életüket. Így Kari az Enikővel egykor közös telki otthonukból – amit éppen gőzerővel próbálnak eladni – már nem a szerelme Üllői úti lakásá­ba pakolta át holmiját, hanem egy tágas budai otthonba. Ebbe a házba már három fiúval és a négylábúakkal költöztek.

“Gerda a két fiával, Barnival és Marcival, Karcsi pedig Zsebivel költözött a közös otthonba, amit, úgy tudom, együtt bérelnek. Felnőtt, intelligens és gondolkodó emberekként hamar összekovácsolták a népes csapatot, és igazi családként új életet kezdtek. A fiúk is jól kijönnek egymással, és mindenkinek külön szobája lehet. Ráadásul mindhárman magukkal vihették kedvenceiket is, úgyhogy állatokban sincs hiány” – közölte a lappal egy neve elhall­gatását kérő informátor.

Fotó: RTL Klub

A Bors Rékasit is meg szerette volna kérdezni arról, hogy mi igaz a költözésből, a színész azonban megerősítés helyett hosszan taglalta a lapnak véleményét az elmúlt időszakról.

“A bulvársajtó úgy végigment rajtunk az elmúlt bő egy évben, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Már puhára tör­tétek a csontjainkat Gerdával együtt. Így mindenféle indulat és befeszülés nélkül tudok beszélni bármiről. Mint ahogyan én nem vagyok kíváncsi arra, ki hol lakik, értetlenül állok az előtt, hogy más embereket esetleg érdekelne, hogy én hol lakom. Minden ember lakik valahol. De én azt javasolnám mindenkinek: azzal foglalkozzon, hogy ő saját maga hol lakik. Mél­tó-e hozzá? Jól érzi-e ott magát? Ez sokkal érdekesebb kellene hogy legyen minden ember számára. Igyekezzenek a saját életüket érdekessé tenni, és akkor lehet, hogy nem az lesz az érdekes, mi történik egy másik emberrel” – adta elő állítólag mérhetetlen nyugalommal Rékasi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik