Szórakozás

Hazajár Détár Enikőhöz Rékasi Károly

Rekasi-Karoly-Detar-Eniko(3)(960x640).jpg (Rékasi Károly, Détár Enikő)
Rekasi-Karoly-Detar-Eniko(3)(960x640).jpg (Rékasi Károly, Détár Enikő)

A színész napok óta feleségéhez jár haza, és reggelente is onnan indul el.

Rékasi Károly két hónapja költözött össze Pikali Gerdával, akit el is jegyzett – erről a Story magazin számolt be elsőként. A színész azonban mostanában ismét egyre több időt tölt Détár Enikővel közös, Telkiben álló házukban, és reggelente is onnan indul el. A válókeresetet a mai napig nem adta be a házaspár, és minden jel arra mutat, van még esélye a közel harmincéves kapcsolatnak. A Story legfrissebb számában azt latolgatja, hogy vajon Rékasi hol tölti majd a szentestét. A köztudottan családcentrikus színész ugyanis tavaly két képet is feltöltött közösségi oldalára áldott, békés karácsonyt kívánva. Az egyik fotón Zsebi volt látható, aki épp a karácsonyfa díszítésében segédkezett. Idén már biztosan bonyodalmasabb lesz a színész karácsonya, hisz új életet kezdett Pikali Gerdával.

Fotó: MTI

Pikali az egyik hetilapban elmondta, hogy erre a karácsonyra még nincs forgatókönyve. Eddig mindig az ő családjánál díszítették együtt az óriási fát Marcival és Barnival, akik aztán 26-án utaztak el az édesapjuk szüleihez Veszprémbe. Vajon mindez hogyan zajlik az új helyzetben? Főleg annak fényében, hogy Rékasi a mai napig viszonylag sűrűn alszik a Détár Enikővel közösen felépített családi házban. Az érintettek mindenesetre továbbra sem nyilatkoznak: Pikali a Blikknek azt mondta, kérdéseikkel keressék Rékasit, aki azonban szűkszavúan nyilatkozott.

“Az életemet továbbra is a magánügyemnek tekintem, egyébként mindenkinek azt kívánom, hogy a karácsony, a szerettei, a családja kösse le a figyelmét, mert ez a fontos” – mondta a lapnak a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik