Szórakozás

Bajor Imre szeretne visszatérni a színpadra

A súlyos betegségével küzdő színész úgy tűnik, egyre jobban van, már munkáját is hiányolja, és alig várja, hogy a színházban tölthesse idejét.

Bajor Imre állapota aggasztó volt, miután agydaganatot diagnosztizáltak nála, a barátok és rajongók lélegzetvisszafojtva várták a fejleményeket egészségével kapcsolatban. Miután családja minden lehetséges gyógymóddal megpróbálkozott, biztató híreket hallottunk.

Közölték, hogy a művész ismét képes egyedül járni és beszélni, majd az ezt követő ciános kezelés is eredményesnek bizonyult. Pár héttel ezelőtt már az egyik napilapnak is megszólalt. Habár egészségét illetően nem nyilatkozott, hangján hallani lehetett, hogy javult a kedélyállapota.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

A Borsnak, Bajor egyik közeli barátja és kollégája mesélt a színészről, aki szerint Imre kezdi visszanyerni régi önmagát és már türelmetlenül várja, hogy ismét színpadra állhasson.

“Szó szerint elképedtem, amikor beszéltem vele. A hangja energikus volt, és amikor a gyógyulásáról és a színpadra való visszatéréséről beszéltünk, igencsak türelmetlen lett. Azt kérdezte, ‘jó, de mikor már?’. Alig tudtam meggyőzni, hogy várja ki türelemmel. Szíve szerint máris autóba ülne és menne a Nagymező utcába a barátokkal találkozni, beszélgetni. Hiányzik neki a színház, a kosztümök illata, a színpadi deszkák ropogása. A közönsége, a taps… minden, ami az elmúlt harminc valahány évben az élete volt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik