Szórakozás

Kuruzslók mérgezik Bajor Imrét

Felreppent a hír, hogy egy ciánt tartalmazó szerrel próbálják gyógyítani Bajor Imre súlyos betegségét. Minden jel szerint szélhámosok élnek vissza az agydaganattal küzdő színész nehéz helyzetével.

Ahogy mi is megírtuk, Bajor Imre betegsége kapcsán az a hír is szárnyra kelt, hogy csodaszerrel próbálnák gyógyítani a színészt.

A „ciánozó” csodadoktorokat nemrégiben az RTL Klub, a Bajor Imrét is foglalkoztató csatorna komoly nyomozómunkával leleplezte. Máté Kriszta műsora, a Forró nyomon megszólaltatott egy édesanyát, akinek fiát ezzel a bizonyos ciántartalmú csodaszerrel kezelték. A fiúnak, valószínűleg a cián hatására több testrésze is megkékült. Ráadásul a szert, ami semmiféle engedéllyel nem rendelkezik Magyarországon, a kórházban egy nővér adta be titokban, illegálisan az utolsó heteit élő fiúnak, sok százezer forintot elkérve ezért. Az édesanya azóta is bűntudatot érez, amiért lényegében hagyta mérgezni a fiát.

Hogy mit mondanak az orvosok erről a szerről, és hogy mit mondott az üggyel kapcsolatban Bajor Imre kezelőorvosa, kiderül az e heti Story magazinból.


Fotó: Prizma TV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik