Szórakozás

Erdélyi Mónika újabb szakmát tanult ki

A műsorvezető hamarosan megszerzi harmadik diplomáját, saját cukrászműhelye beindítását tervezi és a híresztelésekkel ellentétben köszöni jól van.

Az egyik bulvárlap azt állította, hogy Erdélyi Mónika padlón van, miután egy szerencsétlen pillanatban megörökítették őt egy filmpremier előtt. A címlapon lehozott fotón Mónika smink nélkül és szakadt kabátban készül a moziba kislányával, amit az újság úgy értelmezett, hogy a műsorvezető élete romokban hever.

“Meghívtak minket egy filmre, de nem tudtam, hogy sajtónyilvános az esemény, ezért nem sminkeltem ki magam. Természetesen, ha tudom, hogy fotóznak vagy megjelenek egy eseményem, akkor kifestem magam, de a hétköznapokban nem szoktam, szerintem ebben nincs semmi szenzációs. Azt gondoltam, hogy ez egy jó hangulatú, családias mozizás lesz, erre ekkora felhajtást csináltak belőle. A szakadt kabátom pedig csak egy szerencsétlen véletlen volt. Éppen a kocsiból szálltam ki, amikor a dzsekim beakadt és elszakadt, de akkor már nem tudtam mit csinálni” – magyarázta Mónika a Hir24-nek.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A Nagy Duettben is feltűnt képernyős azt is elárulta, hogy elege van abból, hogy a megkérdezése nélkül valótlanságot állítanak és évekkel ezelőtti szakításán lovagolnak, miközben teljesen elégedett az életével és boldog. Már csak nevet az ügyön és azt sajnálja a legjobban, hogy gajra ment a kedvenc bőrdzsekije.

Mónika arról is mesélt, hogy hamarosan megszerzi harmadik diplomáját, így párkapcsolati konfliktuskezeléssel is foglalkozni fog a jövőben.

“Az utóbbi évben két iskolát végeztem párhuzamosan. Az egyik szerelmem a cukrászat, amit jelenleg is csinálok, így azt tervezem, hogy saját műhelyet nyitok, de ez egy hosszadalmas folyamat lesz. A másik álmom pedig az volt, hogy párkapcsolati tanácsadó legyek és nemsokára ez is hivatalossá válik.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik