Szórakozás

Mónika nem bírja tovább három óránál

Erdelyi-Monika(1)(210x140)(1).jpg (Erdélyi Mónika)
Erdelyi-Monika(1)(210x140)(1).jpg (Erdélyi Mónika)

A TV2 leendő műsorvezetőjének unalmas a tengerpart.

A néhány hónappal ezelőtt 15 kilótól megszabaduló Erdélyi Mónika még mindig a Joshi Bharattal közös műsorának indulására vár, így az egész nyara szabad. A TV2 leendő műsorvezetője ki is használja, hogy végre időmilliomos lett: szinte minden külföldi ismerősét meglátogatja.

Fotó: TV2

“Hála Istennek, elég sok barátunk van a világban, így a nyaralás nagyjából úgy néz ki, hogy hol mi látogatjuk meg őket, hol ők jönnek hozzánk. Nemrég voltunk Görögországban, de egy kicsit vissza is megyünk még, mert számos barátunk él ott. Aztán meglátjuk, ősszel lehet, hogy Angliába is ellátogatunk” – mondta a stop.hu-nak Mónika, aki csak egy dolgot sajnál: három óránál többet nem tud eltölteni a tengerparton.

“Tengerparton feküdni körülbelül két-három órát tudok, annyi bőven elég is. Ez nekem valahogy nem túl szórakoztató, persze attól is függ, mit csinál az ember. Én most épp olvasok, tanulok, próbálom tökéletesíteni az angol tudásomat, így elfoglalom magam. De túl sokáig ott feküdni unalmas” – tette hozzá Erdélyi Mónika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik