Szórakozás

14 milliót akar exe Erdélyi Mónikától

Az egykori Mónika-show műsorvezetője, Erdélyi Mónika és párja, Mukli Gyula lassan öt éve pereskedik egymással.

A Blikk információi szerint 14 millió 700 ezer forintnyi vagyonról folyik a vita.

A napilap szerint a polgári perben a bíró Mónikának adott igazat, vagyis ő járt jobban. Ennek több oka is van, de legfontosabb az, hogy a műsorvezető az együttélésük alatt nagyságrendekkel több pénzt keresett, mint párja.

“Amit Mukli követel, az teljesen irreális. A családfenntartó mindig is Mónika volt, ráadásul a gyermekeiről is ő gondoskodott. Volt olyan időszak, amikor Mukli szinte semmit sem keresett” – mondta el a Blikknek a műsorvezető közeli ismerőse.

A férfi követelése azért 14 millió 700 ezer forint, mert közös otthonuk – amelynek becsült értéke 48 millió forint –  egy része őt illeti meg.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.