Szórakozás

Baleset érte Keresztes Ildikót

keresztes ildikó (keresztes ildikó, )
keresztes ildikó (keresztes ildikó, )

Óriásit esett az énekesnő, öt méter magasról zuhant le a színpadról.

Az egykori mentor, Keresztes Ildikó is fellép a hétvégi X-Faktor döntőn. A Blikk pedig arról ír, hogy nem ment minden zökkenőmentesen és óriási szerencséje volt az énekesnőnek, hogy nem történt nagyobb baj, ugyanis baleset érte az egyik próbán.

Az egykori mentor Adj valamit című új dalával lép fel a döntőben a hétvégén, amelyet egy nagyon látványos, cirkuszi elemekkel tarkított – a Recirquel Társulattal közös – produkcióval kíván bemutatni a közönségnek. Mivel Ildikó tornászként kezdte a pályafutását, a dalt pár artistamozdulattal szeretné előadni – írta a napilap.


Fotó: RTL Klub

“Nagyon reggel volt még, és egyszerűen elfelejtettem bekenni a kezem a porral. Amint elkezdtek felhúzni, éreztem, csúszok, de csak annyi időm volt, hogy kiszóljak: le fogok esni. A következő pillanatban zuhantam is. A körülöttem lévők jobban megijedek, mint én, ők nagyon, én semennyire” – magyarázta Ildikó.

“Válogatott tornász voltam, tudom, hogy kell esni, és az is tompította az egészet, hogy sportcipő volt rajtam. De megértem, hogy kívülről nézve nagyon ijesztőnek tűnt az egész” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik