Szórakozás

Puzsér: Tóth Gabi hiteltelenné teszi az X-Faktort

A végéhez közeledik az X-Faktor. Új sorozatunkban azonban nem csak a műsorról esik szó. Puzsér Róbert ugyanis egy kicsit sem fogta vissza magát és keményen beszólt a mentoroknak. Tóth Gabit például teljesen alkalmatlannak tartja.

A mentorok közül kétségtelen, hogy Tóth Gabinak volt a legfontosabb, hogy az X-Faktor kritikusa lehessen. Szakmai szempontból ez ugyanis óriási dolog.

Hogy felnőtt-e igazán a feladathoz? Nehéz megmondani, mert mindig úgy tűnt, hogy ő inkább barátja az fiatal énekesfiúknak, mint segítője. Ettől függetlenül rengeteg címlapot hozott a műsornak, többször villantott, sírt, vagy épp a magánélete volt előtérben.

Fotó: Facebook

Puzsér Róbert ma őt sem kímélte, korábban Gesztin köszörülte a nyelvét és Szikorát dicsérte.

“Tóth Gabi immár valóban úgy érezheti, hogy a Viva Cometen elhangzott szavaival élve “elérte végre a fain dolgokat”. Vicc, hogy olyasvalaki egy országos sugárzású énekes-tehetségkutató verseny mentora lehet, akit pár éve castingoltak ki egy ehhez pont hasonlóból, amit még csak meg se nyert. Vajon hogy segít Gabi a mentoráltjainak? Megadja nekik egy producer vagy egy stylist telefonszámát? Érthetetlen, hogy a műsor készítői nem veszik észre, milyen ütemben fosztják meg minden hitelétől és komolyságától a mentori széket pusztán azzal, hogy a konkurens csatorna múltkori kis gyémánthangú felfedezettjét beleültetik. Magát a szakértővé avanzsált pacsirtalányt is megzavarta, hogy már nem csupán a dalos hangjáért tartják, de valamiféle “szakmát” is képviselnie kell. Ezzel a helyzettel folytatott küzdelme energiáinak nyolcvanhat százalékát szemmel láthatóan felőrli, a fennmaradó tizennégy százalékból pedig már se szellemességre, se érdemi véleményre nem futja” – mondta Puzsér.

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik