Szórakozás

Megtámadták a nyílt utcán Bagi Ivánt

A humorista épp hazafelé igyekezett, amikor először követni kezdték, majd szidalmazták és fenyegették. Bagi kénytelen volt futva elmenekülni a helyszínről.

Tegnap este fél nyolckor éppen hazafelé tartott Bagi Iván, amikor a Deák téren két bűnöző alkatú ismeretlen rátámadt. Először csak szóban inzultálták a humoristát, majd olyan fenyegetően léptek fel, hogy Bagi Ivánnak futva kellett menekülnie a helyszínről. A humorista nemcsak azt fájlalja, hogy nem tudja, miért támadtak rá, de azt is, hogy a belvárosban ilyesmi megtörténhet.

“Éppen hazafelé tartottam, este fél nyolc lehetett. A Deák téren haladtam éppen, amikor elkezdett káromkodni rám egy harminc év körüli rosszarcú figura. Néhányszor előfordult már, hogy beszóltak az utcán, de ez most valahogy más volt, sokkal fenyegetőbb. Próbáltam nem törődni a dologgal és mentem tovább, de akkor visszafordultak és jöttek utánam. Amikor megálltam, ők is megálltak és ez így ment egy ideig, szabályosan követtek. Egyre közelebb jöttek, majd az egyik odahívott és fenyegető hangon káromkodott, éreztem, ha nem csinálok gyorsan valamit, akkor itt nagy baj lesz. A telefonom közben lemerült, ezért felhívni sem tudtam senkit és még csak fel sem tudtam venni, hogy mi történik. Úgy döntöttem, a futást választom” – mesélte a Hír24-nek Bagi Iván, aki azt is hozzátette, egészen az első rendőrig futott.

Feljelentést azonban nem tett, azt mondja, még személyleírást sem tudna adni a támadókról. Azt azonban fontosnak érezte, hogy esetéből mások tanuljanak.

“Nem hagyhatjuk az ilyesmit ennyiben. Borzasztó, hogy az emberrel az utcán csak úgy ilyesmi történik. Jó lenne, ha mindenki figyelne arra, hogy a telefonja készenlétben legyen, hogy felvételt tudjon készíteni az illetőről, vagy egyszerűen csak segítséget hívjon” – tette hozzá a legutóbb Nagy Feróval összetűzésbe keveredő Bagi, aki sajnálatát fejezte ki az ország lesújtóan rossz közbiztonsága miatt.

Fotó: MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik