Szórakozás

Hajdú 45 millióra perli Dömsödiéket

Hajdú Péter már ügyvédet is fogadott, de Dömsödi szerint nem fog perelni.

A Hír24 olvasóinak szavazatai szerint (92% igen) Dömsödi Gábor jól tette, hogy botránykönyvet írt, Hajdú Péter azonban nem az ő véleményüket osztja. A show-mant olyannyira felpaprikázta egykori kollégájának leleplező írása, hogy most több tízmilliós pert indít ellene. Hajdú már ügyvédet is talált dr. Mester Csaba személyében, aki a Borsnak nyilatkozott az ügyről.

Fotó: TV2

“Felszólító levelet küldtünk a kiadónak, de nem állt el a megjelentetéstől, ami növeli a jogsértés súlyát. Negyvenötmillió forint vagyoni és nem vagyoni kártérítésre fogjuk perelni a kiadót és Dömsödi Gábort. A vagyoni károk felmérése még zajlik, de úgy néz ki, hogy Péternek komoly bevétel- és haszonelmaradást jelent a könyv megjelenése” – magyarázta a napilapnak a jogász.

Dömsödi Gábor szintén a Borsnak nyilatkozva elmondta, bármiben lefogadja, hogy Hajdú nem fogja beperelni. Állítólag azért nincs félnivalója, mert évek óta gyűjt anyagot a show-manről. Persze még ez is visszájára sülhet el, ugyanis Mester doktor szerint ha ez valóban így van, Dömsödi újabb vádakra számíthat magán-, üzleti és levéltitok sérelme, vagy számítástechnikai rendszer elleni bűncselekmény miatt is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik