Szórakozás

Rékasi összeköltözött Pikali Gerdával

A Barátok közt színésze nem titkolózik többé.

Úgy tűnik, hogy Rékasi Károly szeret mindent közleményben tudatni. Pár hónappal ezelőtt arról írt, hogy megromlott a házassága Détár Enikővel, most pedig arról, hogy összeköltözött Pikali Gerdával, és vele folytatja tovább az életét.

“Nyár végén kísérletet tettünk arra feleségemmel, Détár Enikővel, hogy kapcsolatunkat rendezzük. Hogy a január óta tartó, általam okozott, olykor kínos helyzeteknek véget vessek és a környezetemben élő, velem kapcsolatban lévő embereknek már több nehézséget ne okozzak. Ez a kísérlet kudarcot vallott. Megköszönve Enikő eddigi példátlan türelmét, a továbbiakban nem szeretnék azzal visszaélni. Egyúttal tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy életemet a továbbiakban a velem kapcsolatban már gyakran említett Pikali Gerdával szeretném, szándékozom élni, akihez okt. 6-án elköltöztem”  – olvasható a StoryOnline-on.

Mint ismert, már korábban is felröppentek olyan pletykák, hogy a színészek egymásba szerettek, de azt akkor Pikali Gerda az ügyvédje által megküldött levélben cáfolta. Később Pikali férje, az egykori valóságshow-szereplő, Csongrádi Géza akadt ki. Ugyanis megelégelte, hogy mindenki tőle tudakolja, hogy felesége valóban együtt van-e Rékasi Károllyal.

“Igen, együtt vannak! De ez nem az én dolgom. Elegem van abból, hogy mindenki engem hívogat. Értsék meg, nem vagyok közszereplő. Engem nem érdekel más, csak a gyermekeim sorsa. A két fiammal szeretnék foglalkozni” – magyarázta korábban a férfi.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik