Szórakozás

Pikali Gerda csak nevet a róluk szóló híreken

A minap együtt jelent meg a nyilvánosság előtt Rékasi Károly és Pikali Gerda, akik kommentálták a kapcsolatukról szóló híreket.

A két színész az Andrássy úton rendezettzett Színházi Korzón mutatkozott együtt a József Attila Színház társulatának népszerűsítése miatt és a páros iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a félórásra tervezett program másfél órásra nyúlt.  Rékasi Károly és Pikali Gerda nem erősítették meg és nem is cáfolták a kapcsolatukról szóló híreket, Gerda azonban elmondta, hogy csak nevet a címlapokon.

“A színházban sokszor úgy várnak minket reggel, hogy már messziről kiabálnak: Na, mi történt ma veletek, mit írnak? Nagyon jókat szórakozunk az újságok címlapjain a társulattal. Pár napja például Karcsi a színházi próbáról az RTL Klubba indult forgatni. Megvárt, és elvitt egy darabon, mert útba esett. Másnap ez már szenzáció volt, habos körítéssel. Ha a véleményemet kérdezik: szánalmasnak tartom, hogy itt tart az ország, meg a szakma, hogy itt álldogálnak órák hosszat, és az alapján ítélnek meg engem, vagy másokat” – fejtette ki a Borsnak a színésznő.

Rékasi szintén hárította a magánéletével kapcsolatos érdeklődést, ám arra nyomatékosan megkért mindenkit, hogy ne bántsák Pikalit és Détár Enikőt.

“A magánéletemmel kapcsolatos cikkek elég sok kellemetlenséget okoznak nekem. Bőségesen tartalmaznak nem valós állításokat is, de én úgy vagyok ezzel, hogy inkább soha semmire nem reagálok, mert ha mondok valamit, azzal már tudnak mit kezdeni. Lehet rám dobálni a sarat, folyhat rajtam végig, egy cseppet sem érdekel. De a leghatározottabban megkérek mindenkit, hogy se Enikőt, se Gerdát ne bántsák!” – mondta a lapnak határozottan Rékasi.

De mi a helyzet mindeközben a színész válófélben lévő feleségével, akit a Blikk szerint nagyon megviseltek a történtek? A lap szerint Détár Enikő nem hajlandó tudomást venni a történtekről, hiszen Rékasi még mindig a közös otthonukban lakik, ahová nemrégiben visszaköltözött. Sőt, egy állítólagos ismerősre hivatkozva állítják, hogy a színésznő homokba dugja a fejét.

“Enikő most homokba dugja a fejét. Korábban még reménykedve számolt be a fejleményekről, az elmúlt egy hét alatt azonban magába fordult” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik