Belföld

Magyar Péter állítja, Orbán egy AI-alapú Magyar Péter-szimulátorral készül kettejük strasbourgi vitájára

Rövid közleményt adott ki csütörtökön a Tisza Párt, melyben a pártelnök, Magyar Péter foglalta össze a velük kapcsolatosa napi híreket, történéseket.

Magyar a mentelmi jogával kapcsolatos fejlemények mellett tett egy olyan állítást, hogy az október 5-re, a közmédia székházához meghirdetett tüntetésének hírére a Fideszben kiadták a parancsot a kerületi vezetőknek: ugyanerre az időpontra szervezzenek ingyenes programokat, megmozdulásokat, hogy „a propagandának legyen mivel ellensúlyozni a tüntetést”.

Mindezek mellett az is szerepe a közleményben, hogy Magyar állítása szerint Rogán Antalék „jó pénzért” csináltak Orbán Viktornak egy Magyar Péter-szimulátort.

Minden eddigi megszólalásomat betáplálták egy AI (mesterséges intelligencia) rendszerbe, és a miniszterelnöknek fejlesztettek egy vitaszimulátort, hogy gyakorolhasson a strasbourgi összecsapásunkra

– írta a Tisza Párt elnöke, aki a nap legnagyobb visszhangot kiváltó eseményére is reagált, és egyenesen Orbánnak szegezte a kérdést:„Orbán Balázs még önnél dolgozik a hazaáruló és az 1956-os szabadságharcot eláruló nyilatkozata után?”

Kapcsolódó
Orbán politikai igazgatója: ’56-ból tanulva mi nem álltunk volna ellen az orosz támadásnak
Orbán Balázs szerint az ukránok hibát követtek el azzal, hogy nem adták meg magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik