Gyurcsány Ferenc női álnéven írt krimit

Édesanyja nevéből inspirálódott.

Írtam egy regényt, és bár tudom, hogy elég nagyképűen hangzik, mégis mondom, szerintem egészen jót:)) Na jó, akik eddig olvasták, család, barátok, a kiadó emberei, ők is ezt mondják

– írja legutóbbi Facebook-posztjában Gyurcsány Ferenc. Emlékeztet, 2005-ben, amikor még hivatalban volt, írt egy politikai könyvet, aztán nyolc évre rá egy szakácskönyvet, később fikciós szövegeket, novellákat – de akkor még csak magának. Hozzáteszi: ő nem néz tévét, nem jár meccsekre vagy bulikba, ő ír.

Tavaly tavasszal „pár perc gondolkodás után” megírta egy elképzelt krimi első fejezetét, csak úgy játékból, hogy megnézze-,

A mese középpontjában látszólag egy bűncselekmény van, de csak látszólag. De nem spoilerezek, inkább olvassák el a könyvet. Imádni fogják. Két hét múlva a boltokban lesz.

A könyvet nem a saját neve alatt, hanem Kate Vargha szerzői álnevet használva írta – mint írja posztjában, édesanyja nevéből képzett név ez. Azt mondja, a A kereszt halála után se Gyurcsánynak, se Kate Varghának nem lesz egyhamar új könyve.