Belföld

Videón, ahogy ököllel esnek a biztonsági őrök a bulizó fiataloknak egy Balaton-parti diszkóban

Vádat emelt a Fonyódi Járási Ügyészség azzal a két biztonsági őrrel szemben, akik indokolatlanul támadtak bulizó fiatalokra egy Balaton-parti szórakozóhelyen az ügyészség szerint.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a két sértett egyike erősen gesztikulálva nehezményezte, hogy tánc közben valaki véletlenül meglökte, és a barátja, hogy megelőzze az újabb konfliktust, jobbnak látta, ha mindketten távoznak a diszkóból.

A kijárat felé vezető úton azonban a biztonsági őrök közbeléptek. A meglökése miatt korábban méltatlankodó férfit az egyik őr a karjánál fogva kivezette a szórakozóhelyről, és bár semmilyen ellenállást nem tanúsított, nagy erővel többször is arcon ütötte őt

Közben a társa halántékon ütötte a diszkóból távozni akaró másik férfit, aki emiatt az egyensúlyát vesztve lefejelte a tetőszerkezetet tartó korlátot, és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a bíróságra benyújtott vádiratában garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt pénzbüntetés kiszabását indítványozta a biztonsági őrökkel szemben.

Olvasói sztorik