Belföld

Örök börtön vár a brutális családirtóra, aki 120-szor sújtott le vascsővel a feleségére, majd megfojtotta a kétéves kislányát

Lakatos Péter / MTI
Lakatos Péter / MTI

Fegyházban élheti le a hátralévő életét az a többszörösen minősített emberöléssel vádolt N. Arnold, aki tavaly júniusban vascsővel brutálisan agyonverte a 33 éves feleségét, majd megfojtotta a két és fél éves kislányát Albertirsán – tudta meg a 24.hu.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyészség tényleges életfogytiglant kért a több ember sérelmére, részben különös kegyetlenséggel, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt, hogy feltételesen se bocsáthassák szabadon.

A család két és fél évvel ezelőtt költözött Albertirsára. A kisgyermekes válófélben lévő asszony és az elkövető között régebb óta megromlott a viszony, egyfajta se veled-se nélküled kapcsolat volt közöttük. A házasságukból még 2020-ban született egy kislányuk. A nőnek volt egy 10 éves kisfia is az előző kapcsolatából, de ő szerencsére nem tartózkodott otthon, hanem az apjánál volt a brutális gyilkosság idején.

A nő többször is panaszkodott az egyik szomszédjának arról, hogy bántja a férje, és távoltartást is kért ellene, amit a Ceglédi Járásbíróság el is rendelt. Az ominózus napon N. Arnold nem találta otthon sem feleségét sem pedig kislányukat. Ekkor megpróbálta felhívni az asszonyt, de nem érte el.

Lakatos Péter / MTI

Az este folyamán azután hazaért a feleség elment zuhanyozni a kislányával. A vádirat szerint miután a nő végzett, kijött a fürdőből, míg kislányuk odabent maradt. A még törölközőben lévő feleség és a férfi összeszólalkozott. Ezt követően a feldühödött férfi felvett egy vascsövet és az emberi mivoltából kivetkőzve legalább 120 alkalommal lesújtott rá vele a feleségére.

N. Arnold ezt követően bement a fürdőbe a kislányához, majd puszta kézzel megfojtotta. A férfi ezt követően autóba ült, majd elment cigarettát és alkoholt venni, majd hazament és berúgott. Másnap délután megpróbált végezni saját magával is, de nem járt sikerrel, és felhívta a segélyhívót.

N. Arnold először nem tett vallomást, majd később tagadta a tettét és érdemi védekezést terjesztett elő. A folytatólagos kihallgatása során azonban megtört és elismerte, hogy elkezdte egy vascsővel bántalmazni a feleségét, s azt állította, hogy ezt követően filmszakadása volt.

Azt is bevallotta, hogy ő fojtotta meg a kislányát, de azt állította, hogy ezt is csak az emlékfoszlányokból tudja összerakni a filmszakadása miatt. A főügyészség tényleges életfogytiglant kért a brutális családirtóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik