Belföld

Őrizetbe vették a családját kiirtó albertirsai ámokfutót, aki nem tett vallomást

MTI / Lakatos Péter
MTI / Lakatos Péter

Őrizetbe vették azt az albertirsai férfit, aki szombaton telefonált a rendőrségre azzal, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg – közölte a rendőrség a police.hu-n vasárnap.

A 112-es segélyhívóra szombaton délután érkezett a férfi bejelentése. Amint arról beszámoltunk, a helyszínre érkező rendőrök egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találták az albertirsai címen.

A 35 éves férfi könnyű sérüléseit kórházban ellátták, majd kihallgatták. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy pénteken este megölte 33 éves feleségét és két és fél éves, közös kislányukat.

A gyanúsított nem tett vallomást.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett N. Arnold ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz és kezdeményezi letartóztatását – olvasható a police.hu-n.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Bors értesülései szerint távoltartási végzés volt érvényben N. Arnold ellen. A lap úgy tudja, hogy a férfi – aki egyébként katona – a nőt, akivel két közös gyereke volt, egy vascsővel ütötte agyon, a két és fél éves gyereküket pedig megfojtotta. A második gyerek a bűncselekmény idején nem tartózkodott otthon. A lap arról is beszámolt, hogy a helyszínen megjelent a lányát és unokáját gyászoló nagyapa, akit a rendőröknek kellett lefogniuk, mert a kerítésen át be akart jutni a házba, hogy lássa az áldozatokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik