Belföld

Letartóztattak egy férfit, aki ötvenezret fizetett egy kiskorú lánynak, hogy az szexuális kapcsolatot létesítsen vele

Letartóztatott a Miskolci Járásbíróság egy berentei férfit, aki rendszeresen fizetett egy kiskorú lánynak, azért, hogy az szexuális kapcsolatot létesítsen vele.

A Miskolci Törvényszék közlése szerint a gyanúsított két és fél évvel ezelőtt az interneten vette fel a kapcsolatot a kiskorú lánnyal, majd az üzenetekben szexuális cselekmény végzését kérte tőle pénzért.

A kislány rossz anyag körülmények között élt, és elfogadta a férfi ajánlatát, s 2022 áprilisában odaköltözött a terhelt berentei házába, ahol 2022 júniusáig többször is szexuális kapcsolatot létesített a gyanúsítottal, különböző pénzösszegekért cserébe.

Ezt követően a lány Budapestre költözött, majd idén márciusában visszaköltözött a gyanúsítotthoz, és júliustól ismét beleegyezett a szexuális kapcsolatba 50 ezer forintos ellenszolgáltatásért cserébe. A gyanúsított cselekménye alkalmas lehet gyermekprostitúció kihasználásának bűntette megállapítására. Ez a bűncselekmény akár nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető bizonyítottság esetén.

A bíróság szökés, elrejtőzés, bűnismétlés és a sértett befolyásolásának a veszélye miatt elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A végzés végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik