Belföld

Családja szerint rengeteg energiaitalt ivott a csongrádi fesztiválon meghalt fiatal

Családja szerint semmilyen betegsége nem volt és soha nem drogozott az a fiatal férfi, aki minden előzmény nélkül összeesett és meghalt a csongrádi Körös-toroki napokon.

Az RTL Híradó beszámolója szerint a 25 éves Dániel a testvérével és annak párjával, valamint két barátjukkal szórakozott, amikor a tragédia történt. Sógornője szerint aznap este is józan volt a hozzátartozójuk,

Igazából semmit sem tudunk. Szegény összeesett hirtelen és leállt a szíve. Kérdezték, hogy esetleg valamilyen tudatmódosító szert fogyasztott-e, de nem. Soha nem drogozott. Akkor este is, amikor lent voltunk, egyáltalán nem volt részeg, és nem sok alkoholt fogyasztott

– mondta a fiú sógornője.

Hozzátartozói nem tudnak róla, hogy a fiatalember beteg lett volna. Azt gondolják, hogy inkább a rendszeres energiaital-fogyasztás vezethetett a szívleálláshoz. “Hogy pontosan mennyit ivott, azt nem tudom, de egyébként igen sűrűn fogyasztott energiaitalt meg kólát” – tette hozzá a rokon.

A rendőrség tájékoztatása szerint, az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik