Belföld

Beintett neki a felesége szerelme, bosszúból elgázolta, és agyba-főbe verte viperával

Emberölés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség azt a férfit, aki tavaly januárban autóval elsodorta, majd viperával agyba-főbe verte a felesége szerelmét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a terhelt Kazincbarcikán haladt a kocsijával, amikor észrevette a szintén autót vezető haragosát, aki a feleségével szerelmi kapcsolatot létesített.Amikor elhaladtak egymás mellett, akkor a férfi mutogatott felé, ezért a férj megfordult az autójával, és követni kezdte. Ezt követően mindketten megálltak az úttest szélén.

Kiszálltak a gépjárművekből, egymás felé indultak, miközben folyamatosan szitkozódtak. A kölcsönös kiabálás után a vádlott autóba ült, s 50 km/h sebességre gyorsítva az autója mellett álló férfi irányába haladt, neki akarta szorítani a gépjárműnek, de mellé érve, elsodorta.

– közölte a főügyészség.

A két autó közé szorult riválisa megpördült, megemelkedett, majd a talpára esett vissza. A férj továbbhajtott, majd kiszállt az autójából, magához vett egy viperát, és tizenkétszer ráütött vele a haragosára.

Az áldozat nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség börtönbüntetést, és közúti járművezetéstől eltiltás kért a gázolóra azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik