Belföld

Megfoghatta egy kisfiú egy kislány fenekét az iskolai bálon, a polgármester elment a fiúcska apjához, és szó nélkül lekevert neki egy maflást

Vádat emelt a Hatvani Járási Ügyészség az egyik Heves vármegyei település polgármestere ellen, mert az olyan maflást lekevert egy kisfiú apjának, hogy az nekiesett a kapunál lévő oszlopnak és beverte a fejét.

Értesüléseink szerint a település polgárestere azért ütötte meg a férfit, mert annak kisfia az iskolai farsangi bálon állítólag megfogta egy kislány fenekét.

Konkoly Thege László, a Heves Vármegyei Főügyészség szóvivője az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy az általános iskolai bált követően egy kislány otthon arról panaszkodott az apukájának, hogy egy fiúcska a bálban inzultálta őt.

Emiatt az esti órákban a lány édesapja négy férfi társaságában megjelent a fiú szüleinek házánál. Becsengettek, amire a családfő kiment a kapuba, és megkérdezte, hogy mi járatban vannak. Szóbeli választ erre nem kapott, viszont a társaság tagjai közül a polgármester lekevert neki egy akkora pofont, hogy a családapa nekiesett a kapu tartóoszlopának, melybe beütötte a fejét.

– fogalmazott közleményében az ügyész.

A megütött apa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kért a garázdálkodó polgármesterre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik