Belföld

Mi tudjuk a pénztárcabarát nyár titkát!

Aldi
Aldi
Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a remek promóciók és az alacsony árak!

Fesztiválozzunk közösen!

Töltsük együtt az idei fesztiválszezont! Ebben az évben is élménydús nyárra készülünk, amelynek során számos hazai rendezvényen, fesztiválon találkozhatnak velünk és megfizethető saját márkás termékeinkkel. Július 3. és 6. között a Balaton Soundon finomabbnál finomabb fogásokkal várjuk vendégeinket az ALDI Grill Zónában. Szakácsaink ízletes, és nem utolsó sorban pénztárcabarát grillételekkel készülnek. A BBQ fogásokon, marinádozott húsokon, különféle saslikokon, fűszeres grillkolbászokon kívül grillezett sajtokat, valamint vegán menüt is kínálunk.

Aldi

Friss halat a grillre!

Július 4. és 10. között több mint 100 szuper ajánlattal várjuk Önöket. Lapozzák fel aktuális online akciós újságunkat, és válogassanak szuper termékeink között! Július 6-án, Csütörtöki halakciónkban az állandó kínálatunkban valamennyi hűtött, friss hal akár 30% kedvezménnyel kapható. Széles választékunkból most saját márkás termékeinket ajánljuk. ALMARE SEAFOOD, BBQ, GOOD CHOICE, és GOURMET friss halaink között norvég és fűszeres lazacfiléket is találhatnak, amelyekből rendkívül könnyen és gyorsan készíthetnek tökéletes grillfogásokat.

Aldi

Játsszanak Magyar Termék védjegyes termékeinkkel!

Hazai beszállítóink minőségi termékeivel mindig jól járnak vásárlóink, akiket most egy izgalmas nyereményjátékra invitálunk. A július 4. és 31. között zajló játékunkban egyszerűen részt vehetnek. Vásároljanak legalább egyet a játékban részt vevő saját márkás, védjegyes termékeink közül magyarországi üzleteinkben vagy a ROKSH-on keresztül az ALDI kínálatából, és a fizetéskor kapott blokk adatait töltsék fel a www.magyaranyero.hu oldalra. Így máris ott lesznek a sorsoláson. Önöké lehet a napi, illetve a heti nyeremények egyike, vagy akár a fődíj, az 500 000 forint értékű ALDI vásárlási utalvány! A nyereményjáték részleteit www.magyaranyero.hu oldalon olvashatják*.

 

Tartsanak velünk idén nyáron is!

* Kérjük, a vásárlást igazoló számlát őrizzék meg, mert ez a nyeremény átvételének feltétele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik