Belföld

Megtagadta a vallomást a Zimány Lindát zaklató férfi és panasszal élt

Fülöp Dániel 24.hu
Fülöp Dániel 24.hu

Megtagadta a vallomást az a 43 éves férfi, aki rendszeresen zaklatta és életveszélyesen megfenyegette Zimány Lindát – tudta meg a 24.hu. A férfi nemcsak a népszerű fotómodellt fenyegette meg, hanem több magyar rendvédelmi szervnek is e-mailt küldött. Ezekben azzal fenyegetőzött, hogy embereket fog meggyilkolni, ha nem telepítik külföldre a családját.

Gasz Péter, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen.

Zimány tőlünk értesült néhány nappal ezelőtt arról, hogy elkapták Németországban a zaklatóját. Azt mondta, hogy nagyon örül annak, hogy megvan, mert nagyon ijesztőek és félelmetesek voltak az üzenetei.

Egészen félelmetesnek tartom, hogy milyen agresszió és gyűlölet képes kijönni emberekből. Nagyon örülök, hogy elkapták, mert soha nem lehet tudni, hogy kinek mi játszódik le a fejében, és hogy valóban beváltja-e a fenyegetéseit.

– mondta Zimány.

Kapcsolódó

A BRFK Bűnügyi Főosztálya terrorcselekmény elkövetésével, fenyegetés bűntett és zaklatás vétségével gyanúsította meg a Németországban élő férfit, majd őrizetbe vette, és kezdeményezte a letartóztatását. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és elrendelte a férfi letartóztatását, s a kényszerintézkedés helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki. A végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik