Belföld

Vitézy Dávid büntetőfeljelentést tett miután Karácsony Gergely átragasztotta a plakátját

Vörös Szilárd / 24.hu
Partizán-vita a főpolgármester-jelölti kampányban. 2024.05.31. Fotó:Vörös Szilárd, Image: 878072550, Fotó: Vörös Szilárd
Vörös Szilárd / 24.hu
Partizán-vita a főpolgármester-jelölti kampányban. 2024.05.31. Fotó:Vörös Szilárd, Image: 878072550, Fotó: Vörös Szilárd

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely választási csalást követett el azzal, hogy átragasztotta az ő plakátjait, ezért büntetőfeljelentést tett, valamint bejelentette az esetet a választási bizottságnál.

Karácsony főpolgármester szombat reggel tett közzé egy videót, amin az látható, hogy egy Vitézy mellett kampányoló plakátra ráragaszt egy matricát, amin az olvasható:

Vitézyvel a Fidesz át akar verni. Ne hagyd!

Vitézy a Facebook-oldalán arról írt, hogy ezzel egyidejűleg ellepték a fővárost olyan impresszum nélküli plakátok, melyek vele kapcsolatban hazugságokat terjesztenek.

Nem nehéz kitalálni, hogy ki a forrás: Karácsony Gergely és a Demokratikus Koalíció – ezt bizonyítani is tudjuk

– írta.

Vitézy egyben felszólította Karácsonyt, hogy fejezze be a folyamatos jogsértést, és kérjen bocsánatot.

A főpolgármesteri székért folytatott küzdelemben péntek óta már csak két jelöltnek van reális esélye nyerni, Karácsony Gergely regnáló polgármesternek és Vitézy Dávidnak, akinek javára a Fidesz jelöltje, Szentkirályi Alexandra állítása szerint saját döntése nyomán visszalépett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik