A következő élő közvetítés része Magyar Péter: Bevezetjük a minimálnyugdíjat, visszahozzuk a katát, leállítjuk a gazdasági migránsok betelepítését

Tisza EP-képviselője: Ma nőnek lenni Magyarországon hátrányt jelen

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Bujdosó Andrea, a Tisza Párt EP-képviselője váltja Rost Andreát a színpadon. Ígéri, rövid lesz, mert nagyon meleg van, szóval már nem tart sokáig a program. „Hazánk és gyermekeink jövője érdekében” van ma itt, közben megint orvosra van szükség a tömegben.

Hittünk egy olyan hazában, ahol a tehetség és a tudás, a szorgalom és a jellem alapján ítélik meg az embert. Egy olyan országban, ahol a rászorulók és a hátrányos helyzetből indulók valódi támogatást és esélyt kapnak

– mondja felszólalásában. „Eltelt húsz év: a hit megmaradt. De a tények változásért kiáltanak. Ma nőnek lenni Magyarországon hátrányt jelent a jövedelmekben, a politikai, társadalmi és gazdasági döntés területén is. A nőknek egy teljes nappal kéne többet dolgozniuk hetente, hogy ugyanazt a jövedelmet kapják, mint a férfiak.”

Bujdosó szerint a politikai döntésekben teljesen kiszorulnak a nők hazánkban, a Tisza viszont azt vallja, hogy nők és férfiak együtt tudnak jól dönteni a jövőről. Az ország akkor lesz boldog, ha minden állampolgára értékesnek érzi magát, húzza alá.

Ti már érzitek és tudjátok, hogy az összefogásnak és a reménynek felszabadító ereje van.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik