Belföld

Magyar Péter drogtesztet csináltat és erre kéri a kormány tagjait is

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Tegnap kiderült, hogy Rogán Antal a békemenetről egyenesen Londonba repült egy magángéppel a BL-döntőt megtekinteni a családjával, és egy luxusszálloda 3,5 millió forintos elnöki lakosztályában szállt meg – írta a Facebook-on Magyar Péter, megjegyezve, hogy a kabinetminiszter az újságírókat azért kérte számon, mert nem tartják tiszteletben a magánéletét és a gyermekeit.

Rogán Antal az, aki a propaganda és a titkosszolgálatok korlátlan uraként senkinek a magánéletét nem tartja tiszteletben

– fejtette ki a Tisza Párt vezetője. Hozzátette: „az utóbbi 3 hónapban a propagandistái és a titkosszolgálatok segítségével bűncselekmények sorát elkövetve próbált engem lejáratni a magánéletemen keresztül. És most is éppen ezt teszi”.

Magyar Péter bejelentette, hogy csütörtök reggel drogtesztnek veti alá magát Budapesten, és felszólította a Fidesz listavezetőjét, Deutsch Tamást és a kormány tagjait, hogy ők is tegyenek ugyanígy. A politikus arra kérta a kormánytagokat, hogy legkésőbb szombat reggelig hozzák nyilvánosságra a tesztek eredményét. A bejelentés oka, hogy a Fidesz közeli média mostanában azt terjeszti róla, hogy drogos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik