Belföld

Követtek és fogdostak egy kisgyermekeivel hazafelé tartó anyát Újbudán

Másfél év felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték azt a férfit, aki több nőt is molesztált Budapesten néhány nappal ezelőtt. Köztük volt egy többgyermekes anyuka is.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a férfi május 25-én délelőtt követni kezdett Újbudán egy, két kisgyermekével hazafelé tartó nőt, majd beszélgetést akart kezdeményezni vele. Az anyuka erre nem reagált, illetve igyekezett megszakítani a kommunikációt.

A férfi azonban egészen a lakóházának liftjéig követte az asszonyt, és a lábával megakadályozta, hogy be tudjon csukódni a lift ajtaja. A férfi ezután megalázó módon fogdosnia kezdte a gyerekeivel lévő nőt. Az anyuka kilökte a férfit liftből, aki ezután eltávozott. A férfi másnap egy másik nőt is követett és fogdosott az utcán Újbudán.

A nő végül kiszabadult az ölelésből és egy járókelő rászólt a támadóra, aki ezután elmenekült. A rendőrök elfogták az elkövetőt. Az ügyészség villámgyorsan bíróság elé állította az őrizetbe vett tettest.

A Budai Központi Kerületi Bíróság  1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélte az elkövetőt. Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik