Belföld

Lázár szerint lehet, hogy Magyar Péter miatt lesz újra Fidesz-kétharmad

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

A június 9-i „fontos választáson” való részvételre buzdította hallgatóságát Lázár János miniszter keddi, debreceni utcafórumán, írja az MTI. Az építési és közlekedési miniszter a Református Nagytemplom mögötti Emlékkertben tartott rendezvényen azt mondta, hogy február 1-je óta sokat változott, izgalmasabb lett a politika, „vannak, akik várják az újabb messiást”. Hozzátette:

így volt ez korábban Hódmezővásárhelyen is, ők is próbálkoztak egy messiással, (…) őt is Péternek hívták, (…) és az lett a vége, hogy 2022-ben a mi vásárhelyi messiásunk lehetővé tette, hogy a Fidesz ismét kétharmadot kapjon, lehet, hogy az új messiás lehetővé teszi, hogy 2026-ban újra kétharmadot kapjunk.

Lázár János az önkormányzati választás kapcsán azt mondta, akik elmennek voksolni, Debrecenről fognak szavazni, és akik Papp Lászlóra, a Fidesz-KDNP jelöltjére, korábbi polgármesterre szavaznak, Debrecen biztos jövőjére adják a voksukat.

Lázár szerint a legfontosabb cél, hogy Debrecenben jó legyen élni, boldog, elégedett, büszke debreceni választópolgárok legyenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik