Belföld

Áthívta ágyat szerelni az ismerőseit, egyikük úgy elverte ácskalapáccsal és boxerrel, hogy félig megvakult

Kis híján tragédiával végződött egy ágyszerelés Miskolcon. Az egyik ismerőse ugyanis úgy elverte az ott lakó férfit  egy  ácskalapáccsal, és boxerrel, hogy az elvesztette az eszméletét és a fél szemére megvakult. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség minősített emberölés bűntett kísérlete és kifosztás miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség  közleménye szerint a férfi felment az ismerőse albérletébe közel két évvel ezelőtt, ahol együtt italoztak. Ide érkezett meg a későbbi áldozat, aki áthívta őket a lakásába összeszerelni egy ágyat.

Munka közben valamennyien alkoholt ittak, és beszélgettek. A lakásban lakó férfi és az ismerőse összebalhézott, majd kölcsönösen szapulták egymást, és dulakodtak. A harmadik férfi megpróbálta szétválasztani őket, de eredménytelenül, így elhagyta a lakást.

Az elkövető legalább ötször fejbe vágta a sértettet a nála lévő ácskalapáccsal és egy fém boxerrel, és fejbe rúgta. A súlyos bántalmazás eredményeként a sértett eszméletlen állapotban feküdt a társasház folyosóján, ezt a helyzetet kihasználva a vádlott lenyúlta a lakásából a mobilját.

Az összevert férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, és megvakult a bal szemére. Az ügyészség fegyházbüntetést kért az elkövetőre.

Kapcsolódó
„Imádtam Gabriellát. Bárcsak ne kelnék fel soha!” – maximális büntetést kapott az exe szemeit kinyomó Gy. Attila
A jogerősen 24 év fegyházra ítélt férfi bocsánatot kért a volt barátnőjétől, de a kisgyermekes anyuka nem kért belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik