Belföld

Megfojtotta a párja szeretőjét egy tiszadadai nő, amikor rajtakapta a férjével, 19 év fegyházat kértek rá

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt állítja bíróság elé a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség azt az 52 éves nőt, aki júniusban megfojtotta férje szeretőjét Tiszadadán.

A főügyészség tájékoztatása szerint a férj szerelmi viszonyt folytatott egy másik nővel, ez pedig féltékenységet váltott ki a feleségből, aki ezt többször is szóvá tette. Az asszony idén június 18-án délután megjelent a nő lakásán, ahol a férjét és a szeretőjét az ágyban találta.

Kiabálni kezdett velük, riválisát többször megütötte, a haját cibálta és a földre rántotta őt. A férfi megpróbálta a két nőt szétválasztani, azonban a felesége egy hamutállal fejbe vágta, mire a férj kimenekült a lakásból. A feleség ezután olyan erővel fojtogatta a földön fekvő másik nőt, hogy az a helyszínen meghalt.

Az áldozat igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt az elfogyasztott bortól, ezért ittassága miatt képtelen volt arra, hogy érdemben védekezzen a támadással szemben. Az ügyészség 19 év fegyházbüntetést kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik