Belföld

Magyar Péter nyilvános vitára hívja Orbánt és Gyurcsányt

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban

írta vasárnap délutáni Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.

Indoklása szerint „a magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson” és ehhez szükség van mindhárom oldal víziójának ismeretére, bár azt is írta, hogy „a három oldal valójában kettő”.

A szombaton tüntetést tartó Magyar megjegyezte, a vitát akár Hajdú Péter is vezetheti, aki nemrég interjút készített volt feleségével, Varga Judittal.

Nem sokkal cikkünk megjelenése után a DK reagált Magyar javaslatára. A párt azt írta közleményében, hogy indokoltnak tartják a vitát, viszont hozzátették: ha „a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik, Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre. Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere”.

Kapcsolódó
Magyar Péter nyilvánosságra hozza a vagyonnyilatkozatát – Átnéztük, miként változott Varga Judit vagyoni helyzete a miniszterségétől a válásáig
A volt igazságügyi miniszter egy interjúban azt állította: a válásakor anyagilag is borzasztóan rosszul járt. Megnéztük, hogy alátámasztják-e ezt az eddigi vagyonnyilatkozatai. Magyar Péter szerint Varga Judit a vagyonmegosztáskor megköszönte neki a rugalmasságát. Közölte azt is, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza a saját vagyonnyilatkozatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik