Belföld

Őrjöngve, üvegszilánkokkal teli hátizsákkal esett egy házaspárnak egy részeg nő

Őrjöngve, üvegszilánkokkal teli hátizsákkel támadt egy házaspárra egy részeg fiatalasszony. A Nagyatádi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt állítja bíróság elé a harmincas éveiben járó nőt.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a nő tavaly augusztusban részegen szidalmazni kezdett egy utcán sétáló párt. Mivel akkor sem hagyott fel a szapulásukkal, amikor a pár bement a társasházuk kapuján, a férfi visszafordult feltartóztatni a nőt, aki azonban előbb ököllel, majd a nála lévő hátizsákkal kezdte ütni őt.

Egy üveg bontatlan bor is volt a támadó hátizsákjában, ami az ütések hatására eltörött, és karcolásos sérüléseket okozott a férfinak. A férje bántalmazását látva a feleség igyekezett segíteni neki, de a nő őt is megütötte az üvegszilánkokkal teli hátizsákjával, majd megkarmolta az arcát.

A  támadó még rendőrök értesítése után is balhézott, és a házaspártól eltávolodva ordított és legalább egy kocsiba belerúgott, és felfeküdt egy másik jármű motorháztetőjére. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik