Belföld

„Szabó Márton egy gátlástalan és megrögzött hazudozó” – reagált a kocsmai incidensre az újpesti képviselő

Szabó Balázs azt írta, nem ütötte meg Csokit, „sajnos”.

Szabó Balázs szerint „teljesen abszurd és életszerűtlen”, amit Szabó Márton, azaz Csoki, a Jólvanezígy YouTube-csatorna influenszere állít, miszerint a politikus megütötte őt egy kocsmában a szerdai válogatott meccs után – írta lapunknak az újpesti képviselő.

Szabó Márton egy gátlástalan és megrögzött hazudozó; akik rendszeres nézői a Jólvanezígy Youtube-csatornának, azok erről számtalan alkalommal meggyőződhettek már. Természetesen ezek a legújabb állításai is ebbe a sorba tartoznak. Meglátásom szerint semmi másról nem szól ez a történet, mint hogy „Csoki” magát áldozati pózban feltüntetve próbálja meg elérni azt, hogy az ellene folyó büntetőeljárást szüntessem meg és vonjam vissza az ellene (pontosabban mindkettőjük ellen) indított keresetet. Szánalmas és alávaló próbálkozás ez a részükről, melyet aljasságukon túl a nézettségért folyó küzdelmük hajt leginkább

– írta Szabó Balázs.

A képviselő határozottan kijelentette, hogy nem került sor erőszakra. „Sajnos” – fűzte hozzá. Szerinte Csoki annyira „sérült meg”, hogy „még vígan ottmaradt a sörözőben tovább sörözni”. A képviselő hozzátette, mivel Szabó Márton azt állítja, hogy feljelentette, ezért majd az eljárásban kommentálja az ügyet a nyilvánosság számára.

Szabó Balázs reagált az adásban is említett, orosz kémkedéssel kapcsolatos vádakra is.

2023 októberében a Fókuszcsoportos urak több alkalommal is azzal vádoltak meg nagy nyilvánosság előtt, hogy orosz kém illetve orosz ügynök, valamint elítélt bűnöző vagyok, ami nyilvánvalóan mind hamis tényállítás. Az első ilyen alkalom után helyreigazítást kértem tőlük, melyben részletesen leírtam, hogy állításaik egytől egyig hamisak és kértem azoknak a helyesbítését a következő adásukban. Ennek ők nem csak hogy nem tettek eleget, hanem többször megismételték azokat. Emiatt én 2023 novemberében rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentést tettem ellenük, a feljelentést a Dunakeszi Rendőrkapitányság továbbította a Dunakeszi Járási Ügyészségnek, azok pedig a Dunakeszi Városi Bíróságnak, ahol magánvádas büntetőügyként van folyamatban az ügy jelenleg; magánvádlóként izgatottan várom az első tárgyalási nap kitűzését.

– írta Szabó Balázs, hozzátéve, hogy polgári keresetet is készített a „két hazudozó úr ellen”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik