Belföld

Donáth Anna: Magyar Péter felelőssége elképesztő

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Elítéli a Demokratikus Koalíció politikáját.

Donáth Anna a Blikk talk!-ban azzal magyarázta Magyar Péter  népszerűségét, hogy a rendszerben egyre rosszabb élni, és az elképesztő, amikor valaki, aki a NER része volt, ugyanezt és azt is mondja, ismeri a módját,  hogyan lehet megdönteni. Azt reméli, Varga Judit volt férje is tudja, elképesztő a felelőssége,

ha nem sikerül valamilyen úton-módon ezt a reményt nemhogy táplálni, hanem az embereknek biztosítékot adni arról, hogy amit mond, az úgy is van, hatalmas szakadékba lehet zuhanni. Nem neki, hanem az embereknek, akik most hisznek benne.

A Momentum elnöke kíváncsian figyeli Magyar Péter tevékenységét, várja a bizonyítékokat, amelyeket a Schadl–Völner-ügyben ígért,

hiszen ezekre a társadalomnak is szüksége van.

Frissítünk!

Ismét feljelentették Magyar Pétert

A Magyar Nemzet írta ezt, miután a bejelentéseiről ismert Tényi István az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult, szerinte ugyanis Magyar Péter állításai felvetik a lehetőségét, hogy tiltott tevékenységet folytatott, jogosulatlanul fért hozzá adatokhoz. A bejelentő szerint azért kellene vizsgálódnia az elhárításnak, mert a megjelent információk arra engednek következtetni, hogy ismeretlenek próbálnak beavatkozni Magyarország politikai, pénzügyi, gazdasági rendszerébe.

Az  Alkotmányvédelmi Hivatalt Rogán Antal felügyeli. A miniszternek Magyar Péter külön is üzent a minap, amikor keddre bizonyítékot ígért. Akkor posztját így zárta: Táncolj Tóni, búcsúbuli.

Szerinte a választópolgárokat leginkább a felelősségvállalás érdekli. A Demokratikus Koalíció politikáját messzemenőkig elítéli, ha EP-képvisőként utazik Brüsszelbe vagy Strasbourgba a repülőgépen csak köszönnek egymásnak Dobrev Klárával.

EP-képviselőként Donáth Anna úgy véli, Cseh Katalinnal sokat tettek azért, hogy a lehető legtöbb, közvetlenül lehívható uniós  forrás érkezzen. Szerinte Magyarország elemi érdeke, hogy az önkormányzatok, civil szervezetek sokkal több pénzt tudjanak lehívni a kormány kikerülésével. Nagy problémának tartja ugyanis, hogy a kormány válogat, kinek ad és kinek nem, nem a helyiek érdeke a fontos, hanem az, milyen színű a polgármester, a testület.

Kapcsolódó
Schmidt Mária: Karácsony antipolitikus, Magyar Péter mesél
Királyságnak tartja, hogy Orbán Viktor viszonyítási pont lett Brüsszelben és Amerikában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik